ποτο
Ο άνδρας έχει συλληφθεί ενώ, η 17χρονη κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Χθες, (05/04) συνελήφθη ένας 35χρονος για ασέλγεια σε 17χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενός ακόμη άντρα για τον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο οποίος αναζητείται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του news24/7, η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού το απόγευμα της Δευτέρας σε κατάστημα με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη, που βρισκόταν η 17χρονη με μία 21χρονη φίλη της, γνώρισαν σε διπλανό τραπέζι τον συλληφθέντα κα έναν 32χρονο φίλο του.

Ο 35χρονος πρότεινε στις δύο κοπέλες να εργαστούν το καλοκαίρι στο κατάστημα που διατηρεί στα Κύθηρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετέβησαν από κοινού σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου τους ανέμενε ο αναζητούμενος δράστης που τυγχάνει και γνωστός του θύματος.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ που πρόσφερε ο άντρας αυτός στο θύμα, εκείνη άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά καθώς είναι πιθανό να έριξε κάποια ουσία στο ποτό της. Εκμεταλλευόμενος τότε ο δεύτερος δράστης την ευάλωτη θέση της, άρχισε να την θωπεύει και να την φιλάει ενώ ζητούσε από την φίλη της να την πείσει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Η κοπέλα ήταν ημιλυπόθυμη

Τα ξημερώματα πλέον και ενώ ο δεύτερος δράστης έβλεπε ότι το θύμα ερχόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τον 35χρονο, αποχώρησε με την παρέα του.

Λίγο πριν ξημερώσει αποχώρησαν όλοι μαζί από το μπαρ στο Κολωνάκι και πήγαν στην οικία του 32χρονου στο Αιγάλεω.

Εκεί το θύμα ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, φέρεται να ζήτησε από τον συλληφθέντα να συνευρεθούν ερωτικά. Ο 32χρονος όσο συνέβαιναν αυτά συνευρέθηκε ερωτικά με την 21χρονη φίλη του θύματος στο πάνω όροφο της οικίας του, όπου και κοιμήθηκαν.

Το μεσημέρι πλέον και όταν το θύμα ξύπνησε, βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και αντιλήφθηκε ότι έλειπε το καλσόν της και το εσώρουχό της, ενώ αντιμετώπιζε απώλεια μνήμης.

Τότε ο συλληφθείς παραδέχτηκε ενώπιον της και ενώπιον της φίλης της, ότι προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη κατάστασή της, ενώ η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς πως αν ήταν σε νηφάλια κατάσταση, αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ.

Ο δράστης εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τ.Α. Συντάγματος όπου και συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου. Έγινε λήψη αίματος και ούρων για τοξικολογική εξέταση στο θύμα και της χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για ιατροδικαστική εξέταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pasok
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τα φαινόμενα βίας»
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
Γιάννης Καλλιάνος
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
Γιάννης Καλλιάνος: «Η αλήθεια θα λάμψει προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου»
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»