Συγκροτείται Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με πρωτοβουλία του υπουργού Επικρατείας και αρμόδιου για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργου Γεραπετρίτη.
Έδρα του συντονιστικού αυτού κέντρου θα είναι η αίθουσα διαχείρισης κρίσεων του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών του ΟΣΕ.
Ποιοι θα συμμετέχουν
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, σε αυτό θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΟΣΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Hellenic Τrain.
Σκοπός της επιτροπής θα είναι ο συντονισμός δράσεων που αφορούν τη συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών ασφαλείας των σιδηροδρόμων.
Η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού κέντρου θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ