τριαριδης
Χειρουργούσε τους ασθενείς του και αντιμετώπιζε με ψυχραιμία τη δική του ασθένεια

Ο Θανάσης Τριαρίδης ήταν γιατρός στο Θεαγένειο, όπου είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Έπασχε χρόνια από τη συγκεκριμένη ασθένεια, ωστόσο δεν άφησε στιγμή το καρκίνο να επηρεάσει τη ζωή και το επάγγελμά του.

Έτσι ενώ τις πρωινές ώρες έκανε χημειοθεραπείες, μετά έμπαινε αμέσως στα χειρουργεία για να χειρουργήσει τους ασθενείς του. Έπειτα δε σταματούσε εκεί, αλλά πήγαινε στα εξωτερικά ιατρεία για να εξυπηρετήσει εκατοντάδες ασθενείς που τον περίμεναν.

Ενώ θα μπορούσε να πάρει μερικές μέρες άδειας για να φροντίσει τον εαυτό του, εκείνος προτιμούσε να πολλαπλασιάζει τις ώρες εργασίας του. Για να μην αφήσει κανέναν χωρίς εξέταση, έβαζε εθελοντικά εξωτερικά ιατρεία μέχρι αργά το βράδυ.

Κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να αντιμετωπίζει με τέτοια ψυχραιμία την ασθένειά του, ωστόσο το έκανε πράγματι και ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του.

Πολλοί ασθενείς για να τον ευχαριστήσουν που τους εξυπηρετούσε του πήγαιναν τρόφιμα και κρασιά. Ωστόσο εκείνος δεν κρατούσε τίποτα και τα έδινε με μεγάλο χαμόγελο στις νοσηλεύτριες ή σε άλλους ασθενείς που τα είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Έπειτα από 10 χρόνια μάχης με τον καρκίνο, πέθανε σε ηλικία 45 ετών στις 12 Δεκεμβρίου του 2013.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Φυσικός Βαρβακείου για το θέμα της Φυσικής των Πανελληνίων: Eάν ο Π. Πολάκης δεν ανακαλέσει θα κινηθώ νομικά

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΧΟΛΕΙΑ 1.jpg
Σχετικά με την πάγια προκαταβολή 500 ευρώ στους διευθυντές των σχολείων: Τι κιμπαριλίκια είναι αυτά, τι κουβαρνταλίκια!!!
"Από την πάγια προκαταβολή μπορεί να αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δαπάνη σχετίζεται με τις λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας"
Σχετικά με την πάγια προκαταβολή 500 ευρώ στους διευθυντές των σχολείων: Τι κιμπαριλίκια είναι αυτά, τι κουβαρνταλίκια!!!
patates.jpg
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη
«Όσοι έχουν υποκείμενα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης θα μπορούσαν να στραφούν σε τρόφιμα παρηγοριάς ως έναν τρόπο αυτοθεραπείας»
Νέα έρευνα: Οι τηγανητές πατάτες ίσως συνδέονται με την κατάθλιψη