Πριονοκορδέλα περνάει ο Γιώργος Παπαδάκης τους Πορτοσάλτε και Χιώτη. Ακούστε τον έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Και δεν είναι η πρώτη φορά. Λίγες εβδομάδες πριν να τι έλεγε, με άλλη ευκαιρία ο Παπαδάκης για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, λες "ας κόψει το λαιμό του ο φτωχός"
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (15/2) ο Πορτοσάλτε με κυνικό τρόπο τόνισε πως «αν παγώσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, σταματάω κι εγώ να πληρώνω τη δόση μου».
«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που άνθρωποι που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες είμαι υπέρ των πλειστηριασμών και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.
Από την πλευρά της η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά "βεβαίως, συνάδελφός μας".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom