giannis loverdos
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος παραδέχθηκε στον αέρα πως ο σταθμάρχης που κατηγορείται για την τραγωδία στα Τέμπη ήταν κομματικό ρουσφέτι, όπως και ο επόπτης.

«Ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους. Οι πελατειακές σχέσεις, τα κομματικά ρουσφέτια. Όλοι αυτοί για τους οποίους μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτηςόλοι αυτοί, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος στο Mega.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr:

Αντιδράσεις για τη δήλωση Λοβέρδου «ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι» - «Παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Όλγα Κεφαλογιάννη
Κεφαλογιάννη για συνεπιμέλεια: «Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης»
Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, όταν αφορούν ανήλικα, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς
Κεφαλογιάννη για συνεπιμέλεια: «Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης»