Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει την Τετάρτη η δίκη του Άκη Καμπανού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δικαστήρια ενόψει συγκεντρώσεων 

Την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου ξεκινά η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που έγινε πέρυσι την 1η Φεβρουαρίου 2022 στη Χαριλάου. Καθώς επίσης και τον τραυματισμό δύο φίλων του.

Σύμφωνα με το ThessΤoday, οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου θα παραστούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και απέναντι τους θα "κάτσουν" οι 12 συλληφθέντες της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως οι 12 συλληφθέντες έχουν τις εξής κατηγορίες:

  • Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του Άλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού).
  • Ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη.
  • Άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κλειστοί δρόμοι

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 λόγω συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία και δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατίας, Δωδεκανήσου, Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού, Αναγεννήσεως και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα