Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει την Τετάρτη η δίκη του Άκη Καμπανού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δικαστήρια ενόψει συγκεντρώσεων 

Την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου ξεκινά η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που έγινε πέρυσι την 1η Φεβρουαρίου 2022 στη Χαριλάου. Καθώς επίσης και τον τραυματισμό δύο φίλων του.

Σύμφωνα με το ThessΤoday, οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου θα παραστούν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και απέναντι τους θα "κάτσουν" οι 12 συλληφθέντες της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως οι 12 συλληφθέντες έχουν τις εξής κατηγορίες:

  • Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του Άλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού).
  • Ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη.
  • Άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κλειστοί δρόμοι

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 λόγω συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία και δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα πορείας της οδού 26ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από την οδό Εγνατίας μέχρι την οδό Πολυτεχνείου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Εγνατίας, Δωδεκανήσου, Πολυτεχνείου, Παλαιού Σταθμού, Αναγεννήσεως και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση