Σάρκα και οστά πήρε, με πρωτοβουλία των φίλων του, το εντυπωσιακό γκράφιτι του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έπεσε θύμα οπαδικής βίας τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.
Απέναντι από σημείο της δολοφονίας, στον τοίχο του σχολικού συγκροτήματος, δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες Γιάννη Μπουζούκη και Θανάση Ευαγγελόπουλου το μεγάλο αυτό έργο στη μνήμη του 19χρονου.
Το χαμόγελο του Άλκη, μεγάλο και φωτεινό, κοσμεί τον τοίχο του σχολείου, ενώ υπάρχουν και δύο πλαίσια που αναγράφουν «Άλκη Ζεις» και «1-2-2022» που είναι η μέρα που ο 19χρονος φοιτητής δολοφονήθηκε από χούλιγκαν οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Παράλληλα υπάρχει η υπογραφή και της παρέας του Άλκη Καμπανού, όπου όλοι μαζί συνέθεταν μια αχώριστη παρέα 9 παιδιών.
Σημειώνεται ότι αύριο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα γίνει η μετονομασία της θύρας των επισήμων σε θύρα «Άλκης Καμπανός» στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ