10 χρήσιμα sites για να αυξήσετε δωρεάν τις ψηφιακές σας δεξιότητες
10 sites τόσο χρήσιμα που σε κάνουν να αισθάνεσαι παράνομος

Οι διαδικτυακές εφαρμογές προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, στις μέρες μας υπάρχουν αμέτρητες ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα. Ακολουθεί μια λίστα με 10 sites που θα ανεβάσουν την ψηφιακή σας εμπειρία, εάν δεν τα γνωρίζετε ήδη.

Remove.bg

Όλοι έχουμε δυσκολευτεί ενώ προσπαθούμε να αφαιρέσουμε φόντο από εικόνες, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένας ιστότοπος που μπορεί να το κάνει για εσάς; Ναι, το remove.bg είναι ένα από τα πιο χρήσιμα sites και μπορεί να αφαιρέσει το φόντο οποιασδήποτε εικόνας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια απλή μεταφορά και απόθεση.

12ftladder

Κάνατε ποτέ κλικ σε ένα άρθρο ειδήσεων, με ενθουσιασμό να το διαβάσετε, αλλά εμφανίζεται μια ειδοποίηση συνδρομής που σας λέει να πληρώσετε εάν θέλετε να προχωρήσετε; Γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι, αλλά υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Το 12ft ladder είναι ένας ιστότοπος που σας βοηθά να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε κλειδωμένο άρθρο με συνδρομή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του άρθρου που θέλετε να διαβάσετε.

PDF Drive

Το να μην διαβάζεις επειδή δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις βιβλία είναι μια δικαιολογία στις μέρες μας. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από βιβλιοθήκες PDF που περιέχουν ψηφιακές εκδόσεις μερικών από τα καλύτερα βιβλία του κόσμου. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το PDFdrive , το οποία είναι η μεγαλύτερη συλλογή PDF στον κόσμο. Κάθε φορά που θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο, απλώς μεταβείτε στη μονάδα PDF, πληκτρολογήστε το όνομα και κατεβάστε ένα αντίγραφο PDF.

Στην Ελλάδα όμως, η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι πια διαθέσιμη. Η πρόσβαση στη σελίδα που προσπάθησες να επισκεφθείς έχει διακοπεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ, γιατί παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή/και συγγενικά δικαιώματα.

Temporary Mail

Σε ποιον αρέσει να ξυπνά στις 3 το βράδυ από τον ήχο ενός διαφημιστικού email; Αυτό ακριβώς σας βοηθά να αποφύγετε η προσωρινή αλληλογραφία. Η Temporary mail σάς παρέχει ένα προσωρινό email και ένα φάκελο εισερχομένων για να σας βοηθήσει να εγγραφείτε σε ιστότοπους και να αποφύγετε όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Quill Bot

Ας συμφωνήσουμε ότι δεν έχουμε όλοι τέλειες δεξιότητες γραφής, αλλά τι κάνετε όταν θέλετε πραγματικά να παραφράσετε το τέλειο δοκίμιο ή να γράψετε μια περιγραφή προϊόντος προς πώληση; Λοιπόν, απλώς απευθυνθείτε στο Quill Bot, ένα εργαλείο παράφρασης AI που παίρνει ένα μέτριο κομμάτι γραφής και το μετατρέπει σε ευανάγνωστη και εκπληκτική μορφή.

MixKit

Εάν σας αρέσουν τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, τότε είμαστε σίγουροι ότι έχετε ξοδέψει χιλιάδες ώρες προσπαθώντας να βρείτε στοκ βίντεο και μουσική χωρίς δικαιώματα σε όλο το Διαδίκτυο. Σταματήστε να δυσκολεύεστε τον εαυτό σας και επισκεφτείτε το MixKit, έναν ιστότοπο που προσφέρει στοκ βίντεο κλιπ, στοκ μουσική, ηχητικά εφέ και πρότυπα βίντεο όλα δωρεάν.

Excel Formula Bot

Το να κάθεσαι μπροστά σε ένα φύλλο excel για ώρες, μερικές φορές μπορεί να είναι απογοητευτικό, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα όταν δεν έχεις τους κατάλληλους τύπους για να κάνεις υπολογισμούς. Αλλά μην ανησυχείτε επειδή το Excel Formula Bot έχει βρει τη λύση για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του δώσετε μια οδηγία κειμένου και θα δώσει αμέσως έναν τύπο excel.

Scribe

Είστε ο φίλος της παρέας με τις περισσότερες γνώσεις τεχνολογίας, αλλά συχνά δυσκολεύεται να εξηγήσει σε άλλους μια διαδικασία που στον ίδιο φαίνεται απλή; Λοιπόν, ο Scribe σας λύνει τα χέρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταγράψετε την οθόνη σας χρησιμοποιώντας τον Scribe. Ο Scribe θα δημιουργήσει έναν τρόπο καθοδήγησης, με στιγμιότυπα οθόνης και οδηγίες.

We Transfer

Η κοινή χρήση μεγάλων αρχείων από τη μια συσκευή στην άλλη μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά όχι όταν χρησιμοποιείτε το We Transfer . Αυτό συμβαίνει επειδή το We Transfer σάς επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία έως και 2 gb σε ένα cloud, ο σύνδεσμος του cloud είναι κοινόχρηστος, επομένως οποιοσδήποτε έχει τον σύνδεσμο και έχει πρόσβαση μπορεί να κάνει λήψη του αρχείου, κάνοντας τις μεταφορές πολύ πιο εύκολες.

Namelix

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, είμαστε σίγουροι ότι αφιερώσατε πολύ χρόνο προσπαθώντας να αποφασίσετε ένα όνομα για αυτήν. Αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό για το επόμενο επιχειρηματικό σας εγχείρημα, καθώς το Namelix μπορεί να δημιουργήσει ένα απλό, περίεργο και επώνυμο όνομα για εσάς χρησιμοποιώντας AI.

Πηγή: maxmag

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»