Ένας 40χρονος άνδρας αφού περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη, απείλησε ότι θα αυτοπυρποληθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισα.
Στο σημείο υπήρχε πλήθος κόσμου λόγω εκδήλωσης, ενώ η αιτία για την συγκεκριμένη πράξη ήταν πως στον άνδρα δεν επιτρεπόταν να δει το παιδί του.
Το περιστατικό
Ειδικότερα, πριν λίγη ώρα, ο άνδρας ανέβηκε στην εξέδρα της Πλατείας όπου και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί, ενώ μόλις έσπευσαν στο σημείο οι τοπικές αστυνομικές αρχές έριξε στο σώμα του βενζίνη.
Άμεσα η αστυνομία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και μετά προχώρησε στη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, όταν οι αστυνομικοί έβαλαν τον άνδρα στο περιπολικό άρχισε να φωνάζει ότι έχει αναπτήρα, υποχρεώνοντάς τους να τον ψάξουν επί τόπου προκειμένου να εξαλείψουν κάθε υποψία κινδύνου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom