Κοινωνία

Βιασμός 15χρονου: Προσπαθεί να απαλλαγεί ο 8ος κατηγορούμενος - Τι επικαλείται

παιδί
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 8ος κατηγορούμενος προσπαθεί να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν

Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 8ος ανήλικος που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου, ενώ παράλληλα προσπαθεί να απαλλαγεί από όσα τον βαρύνουν επικαλούμενος προβλήματα υγείας του αδερφού του.

Τι ανέφερε ο 8ος κατηγορούμενος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο 8ος ανήλικος επικαλέστηκε τον αυτισμό που αντιμετωπίζει ο αδερφός του, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο ζήτημα των οδήγησε στο να αποκτήσει ευαισθησίες για τους «αδύναμους» ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε την στενή σχέση που έχει με τον αδερφό του και υποστήριξε ότι κατανοεί πλήρως τις ιδιαιτερότητες που του προκαλεί ο αυτισμός, κάνοντάς τον να καταλάβει πως είναι κάποιος να «μειονεκτεί» έναντι άλλων ανθρώπων, όπως ανέφερε η εκπομπή του MEGA.

Τέλος, είπε ότι αυτή η οικογενειακή εμπειρία τον οδήγησε να αντιδρά όταν έβλεπε επιθέσεις κατά αδύναμων ατόμων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία