αστυνομία
Η 46χρονη γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 54χρονος άνδρας της την παρακολουθούσε στο χώρο εργασίας της και δεν την άφηνε σε ησυχία.

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας αφού, όπως διαπιστώνεται, ο εγκλεισμός της πανδημίας άφησε βαριά τα σημάδια του πάνω στη ψυχολογία των ζευγαριών που ήδη ακροβατούσαν σε τεντωμένο σκοινί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα ζευγάρι, που προφανώς τα είχαν «μαζεμένα» ο ένας στον άλλον, βρίστηκε άσχημα στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο συλληφθέντες στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Το περιστατικό συνέβη στις 9:00 το βράδυ στις 26/12 και πλέον νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις λεπτομέρειες ανάμεσα στο ζευγάρι να είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η 46χρονη γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 54χρονος άνδρας της την παρακολουθούσε στο χώρο εργασίας της και δεν την άφηνε σε ησυχία.

Ο σύζυγος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι πριν 20 ημέρες η γυναίκα πήρε τα παιδιά τους και εγκατέλειψε τη συζυγική εστία ενώ, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του, ισχυρίζεται ότι δεν τον αφήνει να έχει επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Και οι δύο κατέθεσαν μηνύσεις ο ένας στον άλλον και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Δικαστική απόφαση-σταθμός: Υποχρεωτική η μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
Το Διοικητικό Εφετείο δικαιώνει τους εκπαιδευτικούς 2020–2021
Δικαστική απόφαση-σταθμός: Υποχρεωτική η μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
moro - vrefos.jpg
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
Κατά την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του παιδιού, το ιατρικό προσωπικό εντόπισε ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο