πάτερ αντώνιος
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς στο στόχαστρο βρίσκεται ο ίδιος ο πατήρ Αντώνιος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ένας 19χρονος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο.

Παράλληλα, πέντε δομές βρίσκονται υπό έρευνα, με τις πρόσφατες μαρτυρίες για τους χώρους φιλοξενίας του Βόλου και των Ιωαννίνων να σκιαγραφούν βασανιστικές στιγμές για τους φιλοξενούμενους.

Η μαρτυρία του 19χρονου

Ο 19χρονος σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», είπε για τον πατέρα Αντώνιο ότι «Στη θάλασσα έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά κακοποίησης στις δομές «Για έναν μήνα είχαν 4 παιδιά κλειδωμένα σε δωμάτια και τα χτυπούσαν κάθε μέρα και ενώπιον του πατέρα Αντώνιου, για να μάθουν κάποια πράγματα. Ότι δηλαδή παίζαμε στοίχημα στον ΟΠΑΠ, καπνίσαμε και κάναμε κοπάνες. Αυτά μου τα είπε ένα από τα παιδιά και μου είπε ότι τους έκαναν μπλε στο πρόσωπο από το ξύλο».

Ο νεαρός υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2021 είχε πέσει στη Χίο θύμα ασελγών πράξεων από τον ιερέα, ενώ ανέφερε ότι το σκηνικό το είδε και άλλος ένας φιλοξενούμενος. Κατά το δημοσίευμα, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εντόπισαν τον νεαρό που επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του πρώτου.

Στην κατάθεση του 19χρονου αναφέρονται και άλλα περιστατικά απρεπών πράξεων του ιερέα προς το νεαρό, όπως το θώπευμα, το οποίο κατέληξε να γίνεται πολλές φορές ημερησίως, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Πανελλήνιοι Αθλητικοί Αγώνες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αποτελέσματα κλήρωσης στα Ομαδικά Αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, σχολικού έτους 2023-2024
Πανελλήνιοι Αθλητικοί Αγώνες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης