nekrotafeio
Πωλήθηκε τάφος από την Ενορία σε άλλον ιδιοκτήτη εν αγνοία του πρώτου και μάλιστα σε υψηλό αντίτιμο!

Εκκλησιαστική επιτροπή που θα ελέγξει τα οικονομικά της Ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο συνέστησε σύμφωνα με πληροφορίες η Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση που δημοσίευσε το neakriti.gr  ότι πωλήθηκε τάφος από την Ενορία σε άλλον ιδιοκτήτη εν αγνοία του πρώτου και μάλιστα σε υψηλό αντίτιμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μητρόπολη Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου άρχισε να ελέγχει την Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης που είναι και το νεκροταφείο της πόλης του Ρεθύμνου ύστερα από την καταγγελία του Κώστα Δασκαλάκη που ως εγγονός
επισκέφθηκε το μνήμα του παππού του και βρήκε άλλον νεκρό θαμμένο, προχωράει σε περαιτέρω διευκρινήσεις για την απόκτηση του ταφικού μνημείου.

Ο εγγονός του γιατρού Γεωργίου Σαουνάτσου που κηδεύτηκε και ενταφιάστηκε στο μνήμα το 1947 δημοσία δαπάνη σε ανακοίνωσή του στο τέλος Σεπτεμβρίου ανέφερε: «Συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 επισκεπτόμενος ξανά τον εν λόγω τάφο έκπληκτος διαπίστωσα ότι είχαν πεταχτεί τα γράμματα με τα ονόματα των προγόνων μου από τη ταφόπλακα και είχαν αντικατασταθεί με άλλου νεκρού το όνομα , που είχε πρόσφατα ενταφιαστεί εκεί.
Η αντιμετώπιση που είχα από τους διαχειριστές του Νεκροταφείου στις διαμαρτυρίες μου , με την κυνική απάντηση ότι « …τον τάφο τον πουλήσαμε…. », χωρίς ποτέ να ερωτηθώ ή να ενημερωθώ γι αυτό , αν και υπήρχαν στο φάκελο του Νεκροταφείου όλα τα στοιχεία μου, τηλέφωνα κινητό και οικίας ,Διεύθυνση κλπ «…….Την αδιαφορία για το που βρίσκονται τα οστά των προγόνων μου και να ρωτήσω γι αυτό τον νέο ιδιοκτήτη…….»
.

Υπενθυμίζεται ότι σε μεταγενέστερα δημοσιεύματα και του neakriti.gr είχε εμφανιστεί άλλος συγγενής εξ αγχιστείας που διεκδικούσε το μνήμα λέγοντας ότι εντός του τάφου όταν ανοίχτηκε για να μπει ο δικός του νεκρός δεν υπήρχαν παρά μόνο άδεια κασελάκια!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)
Προαναγγελία δημοσίευσης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους (φυσικά πρόσωπα) για την ένταξη σε «Μητρώο...
ΙΕΠ: Πρόσκληση για το Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (Πολλαπλό βιβλίο)