kakokairia_vroxi
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
Βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας αύριο, Κυριακή - Αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές βροχές σε κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα και το Ιόνιο, θα εκδηλωθούν αύριο, Κυριακή 13/11. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και του Ιονίου. Τα φαινόμενα σταδιακά από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές, εκτός από την Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και το Ιόνιο όπου είναι πιθανό να διατηρηθούν οι τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 13-14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16-18, στην Ήπειρο από 2 έως 20-21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 16-17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19-20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 18-19 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου (τοπικά στη Ρόδο έως 22-23).

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν στα 4-5 μποφόρ από βόρειες γενικά διευθύνσεις και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις εώς 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις εώς 2-3 μποφόρ και τα ανατολικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

zomos
Το μυστικό για πλούσιους και αρωματικούς σπιτικούς ζωμούς
Οι σπιτικοί ζωμοί είναι πολύ πιο απλοί στην παρασκευή απ’ όσο νομίζουμε και μπορούν να μεταμορφώσουν τόσο τη γεύση όσο και τη θρεπτική αξία κάθε...
Το μυστικό για πλούσιους και αρωματικούς σπιτικούς ζωμούς
ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Όχι στην κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών -  Όχι στην υποχρηματοδότηση των σχολείων
Ο Θωμάς  Γεωργιάδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Διαγενεακής Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας στο alfavita.gr
Όχι στην κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών -  Όχι στην υποχρηματοδότηση των σχολείων