Ιπποκράτειο νοσοκομείο
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Θρήνος στον Σοχό Θεσσαλονίκης για τον θάνατο 6χρονης μετά από δύο ανακοπές καρδιάς - Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Ανείπωτο θρήνο και ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος ενός 6χρονου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά από δύο ανακοπές καρδιάς, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ3, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σοχού, όπου έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί συνέστησαν στους γονείς να μεταφερθεί το παιδί στο εφημερεύον Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι εισήχθη υποβασταζόμενο από τη μητέρα του στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, εμφανώς καταπονημένο.

Ενώ η εξάχρονη εξεταζόταν από γιατρούς, υπέστη ανακοπή και άμεσα ενεργοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός του νοσοκομείου. Νοσηλευτές, αναισθησιολόγοι και γιατροί από τη ΜΕΘ Παίδων, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και ύστερα από μία ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί επανήλθε στη ζωή.

Την ώρα που οι γιατροί διασωλήνωναν την εξάχρονη για να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων, υπέστη και δεύτερη ανακοπή και δυστυχώς το παιδί κατέληξε.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Σοχού, δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να έρθει άμεσα στο σπίτι, καθώς εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του παιδιού.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα