Thumbnail
Το μωρό κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια που προκάλεσε στη συνέχεια σηψαιμία - Πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό επί πέντε ημέρες

Από σηψαιμία «έφυγε» το βρέφος, ηλικίας μόλις 1,5 έτους, στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και αφού οι θεράποντες ιατροί έδωσαν μεγάλο και άνισο αγώνα για να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μωρό κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια που προκάλεσε στη συνέχεια σηψαιμία και αφού προηγουμένως τις τελευταίες πέντε ημέρες είχε υψηλό πυρετό.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε προς νοσηλεία στο νοσοκομείο και αφού είχε επιδεινωθεί κατάστασή του, διασωληνώθηκε αμέσως, αλλά τις τελευταίες ώρες παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και δεν είχε σφυγμό, ενώ η κλινική του εικόνα έδειχνε σηψαιμία.

Ωστόσο το επόμενο διάστημα οι εξετάσεις που θα ακολουθήσουν, θα δείξουν ποιο μικρόβιο προκάλεσε τις λοιμώξεις που κατέστρεψαν τα ζωτικά όργανα του παιδιού. 

Το 1,5 έτους παιδί έχει ένα δίδυμο αδελφάκι που επίσης είχε πυρετό, αλλά κανένα από τα δύο βρέφη δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kleistoi_dromoi_1.jpg
Conference Leage: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την ημέρα του τελικού - Πού θα απαγορευτεί η κυκλοφορία
ΕΛΑΣ: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική ενόψει του τελικού του Europa Conference
Conference Leage: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την ημέρα του τελικού - Πού θα απαγορευτεί η κυκλοφορία