elas
Γιατί δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που φέρεται να συνομιλούσε & να αντάλλαζε φωτογραφίες με την 12χρονη

Στα «μαλακά» έπεσε ο αστυνομικός που μιλούσε με την 12χρονη, αφού η αλλαγή υπηρεσίας και η μετάθεση χαρακτηρίζεται ως «χάδι». 

Ο αστυνομικός όχι μόνο δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα και συνεχίζει να υπηρετεί κανονικά στο Σώμα, αλλά μετατέθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε αυτό της λεωφόρου Συγγρού.

Γνώριζε ότι ήταν ανήλικη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη είχε ισχυριστεί σε συνομιλία της με τον συγκεκριμένο αστυνομικό ότι είναι 15 ετών, επομένως ο 26χρονος γνώριζε ότι πρόκειται για ανήλικη, με την οποία μάλιστα, φέρεται να αντάλλαξε μία φορά άσεμνες φωτογραφίες.

Παρ’ όλ’ αυτά και παρά την ιδιότητά του, επέλεξε να μην αναφέρει στην υπηρεσία του το παραμικρό, αφήνοντας ένα ανήλικο παιδί στην τύχη του.

Λόγω εμβολίου η προηγούμενη μετάθεση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος αρχιφύλακας στο παρελθόν υπηρετούσε στη Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων, στο πλευρό σημαίνοντος πολιτικού προσώπου, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν ένας από τους τουλάχιστον 10 αστυνομικούς που μετατέθηκαν σε άλλη υπηρεσία, γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί για τον κοροναϊό.

«Ο αρχιφύλακας ήταν στην φύλαξη μεγάλου πολιτικού προσώπου ωστόσο, όταν ζητήθηκε από όλους όσους τον συνόδευαν να εμβολιαστούν, εκείνος αρνήθηκε, με συνέπεια να φύγει από τη θέση αυτή και να τοποθετηθεί στο κέντρο συντονισμού της ΓΑΔΑ» ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Δικαστική απόφαση-σταθμός: Υποχρεωτική η μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
Το Διοικητικό Εφετείο δικαιώνει τους εκπαιδευτικούς 2020–2021
Δικαστική απόφαση-σταθμός: Υποχρεωτική η μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
moro - vrefos.jpg
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
Κατά την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του παιδιού, το ιατρικό προσωπικό εντόπισε ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο