Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό
INTIME NEWS
Ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του την εφαρμογή Blindchat και παρίστανε τη 12χρονη από τον Κολωνό - Οι αστυνομικοί «έδεσαν» τα στοιχεία

Ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του την εφαρμογή Blindchat και έμπαινε σε αυτήν παριστάνοντας τη 12χρονη από τον Κολωνό για να συνομιλεί με υποψήφιους «πελάτες» - βιαστές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή LiveNews του Mega ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος έμπαινε στο dark web και προσποιούνταν ότι είναι το κοριτσάκι, για να κλείνει ο ίδιος τα ραντεβού.

Αν και η συγκεκριμένη πληροφορία είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας σαν στοιχείο εδώ και καιρό, οι αστυνομικοί «έδεσαν» τελικά τα στοιχεία, από τους ελέγχους που έκαναν στο κινητό του τηλέφωνο.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ δηλώνουν πλέον με βεβαιότητα πως η εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού ξεκινά με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Απορίες ωστόσο προκύπτουν για το πώς ο 53χρονος άντρας γνώριζε να χειρίζεται τόσο καλά τις εφαρμογές και τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει.

Στο μεταξύ, το παιδί αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση μέσα στο επόμενο διάστημα και θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους, ενώ οι αστυνομικοί θα δείξουν στην 12χρονη και φωτογραφίες από τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών μπήκε και ο 39χρονος που υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει τις Αρχές όταν αντιλήφθηκε πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη.

Βάσει ερευνών που έγιναν στα τηλεφωνικά κέντρα της Άμεσης Δράσης, του Ανηλίκων και της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπήρξαν ποτέ συνομιλίες του άντρα που να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιπολ
Κύκλωμα ναρκωτικών με ανήλικους μέσα σε σχολεία: Βασανιστήρια σε περίπτωση ανυπακοής
Πάνω από 260 αγοραπωλησίες μέσα σε λίγους μήνες – Στο επίκεντρο σχολικές μονάδες και δημόσιοι χώροι
Κύκλωμα ναρκωτικών με ανήλικους μέσα σε σχολεία: Βασανιστήρια σε περίπτωση ανυπακοής
φασιστες
«Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»: Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη
Αντιφασιστική πορεία ως απάντηση σε ακροδεξιές ενέργειες που προκαλούν ανησυχία σε σχολεία και γειτονιές
«Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»: Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη
ταυτότητα
Νέες ταυτότητες: Ψηφιακή ταυτοποίηση σε τράπεζες και επιχειρήσεις χωρίς φωτοαντίγραφα
Ο νόμος 5266/2025 αλλάζει τον τρόπο συναλλαγών με τον ιδιωτικό τομέα, καταργώντας τα έντυπα αντίγραφα ταυτότητας
Νέες ταυτότητες: Ψηφιακή ταυτοποίηση σε τράπεζες και επιχειρήσεις χωρίς φωτοαντίγραφα