Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό
INTIME NEWS
Ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του την εφαρμογή Blindchat και παρίστανε τη 12χρονη από τον Κολωνό - Οι αστυνομικοί «έδεσαν» τα στοιχεία

Ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του την εφαρμογή Blindchat και έμπαινε σε αυτήν παριστάνοντας τη 12χρονη από τον Κολωνό για να συνομιλεί με υποψήφιους «πελάτες» - βιαστές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή LiveNews του Mega ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος έμπαινε στο dark web και προσποιούνταν ότι είναι το κοριτσάκι, για να κλείνει ο ίδιος τα ραντεβού.

Αν και η συγκεκριμένη πληροφορία είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας σαν στοιχείο εδώ και καιρό, οι αστυνομικοί «έδεσαν» τελικά τα στοιχεία, από τους ελέγχους που έκαναν στο κινητό του τηλέφωνο.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ δηλώνουν πλέον με βεβαιότητα πως η εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού ξεκινά με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Απορίες ωστόσο προκύπτουν για το πώς ο 53χρονος άντρας γνώριζε να χειρίζεται τόσο καλά τις εφαρμογές και τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει.

Στο μεταξύ, το παιδί αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση μέσα στο επόμενο διάστημα και θα κληθεί να αναγνωρίσει 4 με 5 υπόπτους, ενώ οι αστυνομικοί θα δείξουν στην 12χρονη και φωτογραφίες από τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών μπήκε και ο 39χρονος που υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει τις Αρχές όταν αντιλήφθηκε πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη.

Βάσει ερευνών που έγιναν στα τηλεφωνικά κέντρα της Άμεσης Δράσης, του Ανηλίκων και της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπήρξαν ποτέ συνομιλίες του άντρα που να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα