mpalaskas
Δεν έχει σημασία το θέμα, πάντοτε θα υπάρχει το πρωί στον ΣΚΑΪ, ένας συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. να καταθέσει την άποψή του.

Δεν υπάρχει μέρα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που να μην είναι καλεσμένος κάποιος από τους συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Δεν έχει σημασία το θέμα, πάντοτε θα υπάρχει το πρωί στον ΣΚΑΪ, ένας συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. να καταθέσει την άποψή του.

Πριν από μερικές ημέρες ένας τέτοιος αστυνόμος μας έλεγε πόσο καλός άνθρωπος είναι ο Ηλίας Μίχος που κατηγορείται για μαστροπεία και παιδοβιασμούς. Πόσο άρτιος χαρακτήρας είναι και αυτός και η σύζυγός του.

Ενας άλλος συνδικαλιστής της αστυνομίας για την υπόθεση της 19χρονης που βιάστηκε από δύο άνδρες της Δίας στο ΑΤ Ομονοίας είπε πως υπάρχουν αντιφατικές καταθέσεις, ας μην είμαστε σίγουροι ότι φταίνε οι δύο βιαστές γιατί μπορεί να φταίει και το κορίτσι.

Αλλά, όπως σωστά επισημαίνει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην efsyn.gr δεν φταίνε οι συνδικαλιστές αστυνομικοί για τα χυδαία τους σχόλια. Ευθύνονται οι δημοσιογράφοι που τους προσφέρουν καθημερινό στασίδι στις εκπομπές. Δεν έχουμε δει κανέναν άλλον συνδικαλιστή κανενός κλάδου με τόσο συχνή παρουσία στα κανάλια. Μόνο της αστυνομίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα