KRHTH
Κατόπιν εορτής το μήνυμα του 112 στο Λασίθι - Γιατί δεν εστάλη προειδοποίηση και στο Ηράκλειο;

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 45χρονης γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, στην διάρκεια της κακοκαιρίας, από την οποία η  Κρήτη θρηνεί ήδη έναν νεκρό, τον 50χρονο Κώστα Βεργάκη

Μητέρα δύο παιδιών είναι η γυναίκα που ήταν συνεπιβάτισσα του αδικοχαμένου 50χρονου Κώστα στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη.

κρητη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 50χρονη Ε.Κ. μόλις αντιλήφθηκε ότι θα εγκλωβιζόταν μέσα στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα βγήκε από το όχημα κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Σε κατάσταση απελπισίας ο σύζυγός της είχε μία επικοινωνία με τον 50χρονο την ώρα που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα μόλις ηρέμισε ο καιρός να πάει στην Αγία Πελαγία προκειμένου να βρει την γυναίκα του.

Δυστυχώς, όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία του ίδιου αλλά και των δύο ανήλικων παιδιών τους. 

Με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούν την 50χρονη γυναίκα.

Δύτες «χτενίζουν» όλη την παραλία της Αγίας Πελαγίας προσπαθώντας να βρουν κάποιο ίχνος της ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι διασώστες ερευνούν την περιοχή η οποία έχει σκεπαστεί από λάσπες.

Κατόπιν εορτής το μήνυμα του 112 στο Λασίθι - Γιατί δεν εστάλη προειδοποίηση και στο Ηράκλειο;

Κατόπιν εορτής το μήνυμα του 112 στο Λασίθι, καθώς έπρεπε να προηγηθεί ένας πνιγμός στο Ηράκλειο, να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και να σημειωθούν ανυπολόγιστες καταστροφές μέχρι να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας.

Αγανάκτηση και απορία δημιουργεί το γεγονός ότι μήνυμα του 112 δεν έφτασε ποτέ στο Ηράκλειο την ώρα που τα ακραία καιρικά φαινόμενα βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα και αφού είχε προηγηθεί σφοδρή βροχόπτωση με πλημμυρικά φαινόμενα στην παράλια της Σητείας με καταστροφές περιουσίων και κίνδυνο για πνιγμό πολιτών το μήνυμα από το 112 έφτανε στους κατοίκους τα Λασιθίου με δυο ώρες καθυστέρηση!

Υπενθυμίζεται ότι το καθυστερημένο μήνυμα του 112 από την Πολιτική Προστασία, ζητεί από τους κατοίκους του Λασιθίου να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει εδώ και ώρες το Νομό Ηρακλείου στην Κρήτη, όπως φαίνεται μεταφέρεται ανατολικότερα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα