allou_fun_park_atixima
Βίντεο καταγράφει τα όσα συνέβησαν στα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα στο Allou! Fun Park

Βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφονται τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα στο τρενάκι στο Allou Fun Park, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα παιδιά, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Στο βίντεο που μετέδωσε το MEGA, διακρίνονται κάποια από τα παιδιά να βρίσκονται στο έδαφος, με τους επισκέπτες του λούνα παρκ να παρακολουθούν έντρομοι και να σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες.

Ελεύθερος ο υπεύθυνος – Τι υποστηρίζει το πάρκο

Επιμένει το Allou Fun Park ότι το παιχνίδι, όπου συνέβη το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες το βράδυ της Τρίτης, είναι απόλυτα ασφαλές.

Όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της, η πλευρά του πάρκου ψυχαγωγίας υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει εν ισχύ πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ καλεί και ανεξάρτητο πραγματογνώμονα να ερευνήσει την ασφάλειά του.

Τέλος, το λούνα παρκ διευκρινίζει αναφορικά με φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει ότι δεν πρόκειται για τη βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

Σημειώνεται ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου – ο οποίος συνελήφθη – αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης Πειραιά. Παράλληλα, η εισαγγελική αρχή διέταξε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.

Η ανακοίνωση του πάρκου

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Allou! Fun Park σχετικά με το χθεσινοβραδινό περιστατικό, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύ.

Επιπρόσθετα, ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία. Προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, να σημειωθεί ότι η βάρκα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα