Εικόνες ντροπής: Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας από τον σπιτονοικοκύρη της- Βίντεο
Εικόνες ντροπής από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας μητέρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σε συλλήψεις προχώρησε  η Αστυνομία στην Κύπρο για την υπόθεση ξυλοδαρμού 40χρονης από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού (Βρετανούς) στο οποίο διέμενε στη Λεμεσό. Οι Αρχές φόρεσαν χειροπέδες στο ζεύγος που καταγράφεται σε βίντεο να χτυπά την αλλοδαπή γυναίκα. 

Η γυναίκα από το Ιράν δέχτηκε επίθεση από τον σπιτονοικοκύρη της στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στην Κύπρο, με την ΚΙΣΑ (Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό) να καταγγέλλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της επιτίθεται.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν γείτονες, ο σπιτονοικοκύρης τραβά την γυναίκα από τα μαλλιά και την χτυπά με βάναυσο τρόπο.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ενημερωθεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών. Έχει δοθεί ιατρικό έντυπο στη γυναίκα και αυτή τη στιγμή εξετάζεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Όταν ολοκληρώσει τις εξετάσεις αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Όπως αναφέρει το alphanews.live, πρόκειται για γυναίκα από το Ιράν, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Έχει καταθέσει αίτηση για άσυλο και ενοικιάζει νόμιμα το σπίτι. Η αντιπαράθεση των δύο είναι γνωστή στις Αρχές καθώς και οι δύο πλευρές είχαν μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για την υπόθεση είναι ενήμερο και το Γραφείο Ευημερίας και είχε αναφερθεί στη γυναίκα ότι θα της παρασχεθεί άλλο σπίτι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου αναφέρει ότι της δημιουργεί συχνά προβλήματα ο σπιτονοικοκύρης, μάλιστα είχε μεταβεί και στο παρελθόν στο σπίτι και της πέταξε τα πράγματά της στον δρόμο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας
Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Γενναδίου, δίδαξαν στους Ιταλούς συμμαθητές τους, Ελληνική μαγειρική, Ελληνική γλώσσα καθώς και Ελληνικούς...
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας