Μετρό στην Αθήνα
Alexandros Michailidis / SOOC
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 27-28 Αυγούστου στη Γραμμή 3 του Μετρό - Κλειστοί οι σταθμοί «Νίκαια», «Κορυδαλλός», «Αγία Βαρβάρα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στη Γραμμή 3 του Μετρό το Σαββατοκύριακο 27 -28 Αυγούστου, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Ειδικότερα η ΣΤΑ.ΣΥ. με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 & 28/08/2022, οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες κατά τα παραπάνω χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα - Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα - Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχωρά ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των αεροδρομιακών συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proedros asep
Από το στόμα του Προέδρου: Ανοίγουν 6.000 θέσεις για τον 2ο Γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ
Με 6.000 προσλήψεις για Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ανοίγει το 2026, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Θάνο Παπαϊωάννου. Παράλληλα,...
Από το στόμα του Προέδρου: Ανοίγουν 6.000 θέσεις για τον 2ο Γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ