Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Blue Horizon»- Απίστευτη ταλαιπωρία για 930 επιβάτες
Πολύωρη ταλαιπωρία για 930 επιβάτες 102 μέλη του πληρώματος λόγω μηχανικής βλάβης- Πλέει προς τον Πειραιά από το Ηράκλειο με μειωμένη ταχύτητα

Με αρκετή ταλαιπωρία θα φτάσουν στο λιμάνι του Πειραιά οι επιβαίνοντες και το πλήρωμα του πλοίου «Blue Horizon», το οποίο στις 9 το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησε από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο πλοίο βρίσκονται 930 επιβάτες και 102 μέλη του πληρώματος. Το επιβατηγό/οχηματαγωγό δεν χρειάστηκε κάποια συνδρομή από το Λιμενικό Σώμα και πλέει προς τον Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το «Blue Ηorizon» θα έφτανε στον Πειραιά περίπου στις 6 το πρωί της Τρίτης. Λόγω της μηχανικής βλάβης, αναμένεται στον τελικό προορισμό του μετά τις 10 το πρωί.

 
«Μας λένε ότι δεν μπορούν να βρουν κάποιον από την εταιρία», φώναζαν αυτοί που είχαν φτάσει από τους πρώτους, ενώ η ατάκα «η μηχανή ξεκουράζεται γιατί το πλοίο ταξιδεύει συνεχώς», προκάλεσε μια πρώτη έκρηξη σε συνδυασμό με τη φήμη που κυκλοφόρησε για αναφορά τηλεοπτικού σταθμού ότι το πλοίο ξεκίνησε από το Ηράκλειο με μία μηχανή γνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με την άλλη.

«Το καράβι ταξίδεψε χθες από τον Πειραιά για το Ηράκλειο και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε περίπου μια ώρα μετά την αναχώρηση μας», ανέφερε ένας εκ των αξιωματικών του πληρώματος σβήνοντας την πρώτη φωτιά.
 

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Άνοια: Ποιο φρούτο προστατεύει τη μνήμη σας - Ένα την ημέρα αρκεί

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 2-10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα