Περιστέρι: Πληροφορίες ότι ο σύντροφος της 17χρονης ετοιμάζεται να παραδοθεί
Έτοιμος να παραδοθεί ο σύντροφος της 17χρονης, όπως αναφέρουν άνθρωποι του κύκλου του.

Στην Αθήνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο 21χρονος σύντροφος της Νικολέτας η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες του Mega είναι πολύ πιθανό να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης από την πρώτη στιγμή που έγινε το έγκλημα, δεν έχει φύγει από τη χώρα. Μάλιστα, το περιβάλλον του φέρεται να έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει.

Αυτό που αναμένεται είναι ο δικηγόρος να έρθει σε επαφή με τον νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της Νικολέτας, ώστε να συζητήσουν πώς θα κινηθούν. Ο εν λόγω δικηγόρος ανέφερε μάλιστα πως ο 20χρονος είναι φοβισμένος.

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με το Mega, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κλειστά σχολεία
Κλειστά σχολεία την Τετάρτη (13/5): Μπαίνει «λουκέτο» σε μεγάλο Δήμο της Αττικής
Ποια κλειστά σχολεία αφορά η απόφαση του Δήμου και γιατί αναστέλλεται η λειτουργία τους την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026
Κλειστά σχολεία την Τετάρτη (13/5): Μπαίνει «λουκέτο» σε μεγάλο Δήμο της Αττικής