Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη 17χρονη Νικολέττα και τον δράστη
Περιστέρι - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της Νικολέττας: Βιάστηκε στα 11 - Δολοφονήθηκε στα 17

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να εντοπίσουν τον 21χρονο σύντροφο και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, μέχρι στιγμής ο 21χρονος πακιστανικής καταγωγής παραμένει άφαντος.

Το MEGA μετέδωσε μία φωτογραφία του νεαρού που αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Το μικρό του όνομα είναι Ασάν, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 2001, έχει ύψος 1,68 και κατάγεται από το Πακιστάν.

nikoletta_2.jpg

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες της δολοφονίας 

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι, καθώς ο δράστης φαίνεται πως της έκλεισε το στόμα με τα χέρια ή με κάποιο ύφασμα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας, με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Αυτές τις πέντε ώρες εκμεταλλεύθηκε ο 21χρονος και κατάφερε να εξαφανιστεί.

Όπως μετέδωσε το MEGA, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με το παρελθόν του νεαρού συντρόφου της Νικολέτας.

Αφορούν σε ένα αιματηρό περιστατικό, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο 21χρονος, την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε βγει για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου συνέβη ένα επεισόδιο, κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ο 21χρονος.

Μάλιστα, τότε, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, λέγοντας ότι είχε δεχτεί επίθεση από ομάδα Ρομά.

Θύμα βιασμού σε ηλικία 11 ετών η Νικολέττα

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη Νικολέττα, όταν ήταν μικρή. Ο πατέρας της αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού στην ηλικία των 11 ετών.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «η Νικολέττα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν».

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια» δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, και τόνισε πως η Νικολέττα στο σχολείο δεχόταν έντονο bullying, το οποίο προσπαθούσε να μη σκέφτεται.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δύο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. 

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δύο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέττα με την αδελφή της φύγουν για την Αθήνα, για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Τι είπε η μητέρα της Νικολέττας

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει.  Δεν ήθελε άλλο». 

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί.  Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόνταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

nikoletta_1.jpg

Έρευνα στο κινητό της 17χρονης: Οι καυγάδες και η «απειλή» χωρισμού

Τους δέκα μήνες που η Νικολέτα διατηρούσε δεσμό με τον 21χρονο, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι.

Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να τελειώσει την σχέση της με τον καταζητούμενο.

Στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν μηνύματα απειλητικού περιεχομένου, που είχε στείλει ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Νικολέτας.

Οι Αρχές, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον 21χρονο, αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, με την ελπίδα να μπορέσουν να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πριν από λίγες ώρες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω, σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ