Περιστέρι - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της Νικολέττας: Βιάστηκε στα 11 - Δολοφονήθηκε στα 17
Απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις, από τον πατέρα της, για τις στιγμές φρίκης που είχε ζήσει η κοπέλα σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της 17χρονης

Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος, με τις αποκαλύψεις που κάνει στον ΑΝΤ1.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης, κάνοντας μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Η Νικολέττα αλλά και ο μεγάλος του γιός (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα , στο Μακροχώρι  όπου μεγάλωσαν  είχαν πέσει θύματα  συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει ο πατέρας.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών , το 2018, είχε κυριαρχήσει στα μέσα. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος – μετά την καταδίκη τους –  πέθανε στην φυλακή. Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17,  πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικόλεττα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλυτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

‘Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Το άτυχο κορίτσι πάλεψε για επτά λεπτά για τη ζωή της, όμως δεν κατάφερε να επιβιώσει, καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα.

Όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνιας, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο δράστης, με το αριστερό χέρι έκλεισε τη μύτη της άτυχης κοπέλας και με το δεξί το στόμα της, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε και κάποιο ύφασμα ή μαξιλάρι για να φράξει το στόμα της 17χρονης.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Από την ιατροδικαστική εξέταση, η ώρα θανάτου της 17χρονης προσδιορίζεται περίπου στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, ο 20χρονος εξαφανίστηκε και είχε τουλάχιστον πέντε ώρες πλεονέκτημα έως ότου ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ για να καταφέρει να βρει κάποιο κρησφύγετο.

Με τη φωτογραφία του στα χέρια, μικτά κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής και της Άμεσης Δράσης αναζητούν τον νεαρό άνδρα, χωρίς όμως να τον έχουν εντοπίσει ακόμη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και στη Δυτική Αττική, δυστυχώς, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith3.jpg
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι οι αιτήσεις εισαγωγής - Βίντεο με οδηγίες
Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, καθώς πέρυσι στα Πειραματικά σχολεία έγιναν 9044 αιτήσεις για 2405 θέσεις, ενώ στα Πρότυπα 8752 αιτήσεις για...
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι οι αιτήσεις εισαγωγής - Βίντεο με οδηγίες
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της...
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
εκπαιδευτικος
Απίστευτο: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός κλειδώθηκε με τους μαθητές σε τάξη για να αξιολογηθεί! Έκαναν… άσκηση σεισμού για να τους βγάλουν
Τραγελαφικά περιστατικά σε γυμνάσιο των Χανίων
Απίστευτο: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός κλειδώθηκε με τους μαθητές σε τάξη για να αξιολογηθεί! Έκαναν… άσκηση σεισμού για να τους βγάλουν