Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κουμουνδούρου στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, όταν διερχόμενοι και οι ένοικοι πολυκατοικίας είδαν ένα παιδί μόλις πέντε ετών, να πέφτει στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου.
Όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ» οι γείτονες ενημέρωσαν ασθενοφόρο και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ αναζητούσαν τους γονείς του παιδιού που σφάδαζε από τους πόνους.
Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Νίκαια- Ρέντη που μετέβησαν στο σημείο συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα και την 29χρονη μητέρα του παιδιού με καταγωγή από το Ιράκ, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το πεντάχρονο εν ζωή στο Παίδων Αγία Σοφία.
Με προφορική εντολή του εισαγγελέα οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της ίδιας ημέρας. Το παιδί κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των γονιών, αν σκαρφαλώσει στα κάγκελα του μπαλκονιού και από εκεί να βρεθεί στο κενό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ