Έγινε γνωστό ακόμη ένα περιστατικό με τσίμπημα αράχνης αυτή την φορά σε αγρότη στις Σέρρες. Να σημειωθεί ότι αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί φέτος τον Απρίλιο με ένα τετράχρονο παιδί στην Πορταριά που μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα.
Πονούσε σε όλο του το σώμα
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άντρα, από το δήμο Βισαλτίας, ο οποίος έφτασε το Σάββατο στο Νοσοκομείο των Σερρών με πόνους σε όλο του το σώμα.
Οι γιατροί αμέσως αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο και αμέσως κάλεσαν τον διευθυντή της κλινικής, ο οποίος έφτασε εσπευσμένα και έκανε τη διάγνωση, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει άλλα 3 παρόμοια περιστατικά. Όπως διαπιστώθηκε το τσίμπημα ήταν από «μαύρη χήρα» και ήταν στο μηρό.
Μαραθώνιος για το αντίδοτο
Αμέσως ξεκίνησε ένας μαραθώνιος για να παραγγείλουν το αντίδοτο, σύμφωνα με πληροφορίες από το epiloges.tv, να φτάσει από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον αέρα και τη δυνατή βροχή του Σαββάτου σε όλο το νομό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ