Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, όπου δύο άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα.
Οι πρώτες πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων θέλουν τους δύο νεκρούς, μία 72χρονη και έναν 50χρονο, να είναι μητέρα και γιος.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει από τις έρευνες των αρχών στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Κατά τις ίδιες πηγές, τα θύματα ήταν δεμένα με χειροπέδες στο τιμόνι και δεμένα μεταξύ τους, ενώ έφεραν πάνω τους σακίδια γεμάτα με άμμο, που λειτούργησαν ως βαρίδιο.
Μια οικογενειακή τραγωδία
Πίσω από τον θάνατό τους φαίνεται πως κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.
Χθες, όπως όλα δείχνουν, μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.
Κατά τις ίδιες πηγές, τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν πως οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom