Μύκονος: Νέα επίθεση του 17χρονου στην 44χρονη μητέρα του – Βανδάλισε το αυτοκίνητό της
Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν η μητέρα είπε στο γιο της κάτι άσχημο σχετικό με τον πατέρα του

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση ξυλοδαρμού 44χρονης μητέρας από το 17χρονο γιο της στη Μύκονο, αφού σύμφωνα με ανάρτηση φίλης της μητέρας, ο 17χρονος ή κάποιος φίλος του, το βράδυ της Δευτέρας βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από πηγή από την πλευρά της 44χρονης, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν η μητέρα είπε στο γιο της κάτι άσχημο σχετικό με τον πατέρα του, και συγκεκριμένα ότι θα ευχόταν να πέθαινε. Τότε εκείνος της επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη, και εκείνη να απευθυνθεί στις Αρχές.

Πώς ξεκίνησαν όλα

«Εύχομαι να πέθαινε ο πατέρας σου» ήταν μία από τις κουβέντες που εξόργισαν τον 17χρονο. Πληροφορίες από το στενό οικογενειακό κύκλο αναφέρουν ότι ο ανήλικος χτύπησε την 44χρονη μητέρα του, έπειτα από μία συζήτηση σχετικά με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.

Το 17χρονο αγόρι σε κουβέντα με τη μητέρα του, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, καθώς η 44χρονη εκνευρισμένη με το παιδί της, ευχήθηκε να πεθάνει ο πατέρας του. Μάλιστα, την άσχημη ευχή την έκανε στα αγγλικά λέγοντας τα εξής: «I wish your father died».

Ο νεαρός έχοντας αδυναμία στον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας, αμέσως αντέδρασε και χειροδίκησε τη μητέρα του. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες από την αυτόπτη μάρτυρα αναφέρουν ότι πάνω στον καβγά ακούστηκε ότι η μητέρα είχε έρθει σε ερωτική επαφή με φίλο του παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cycladeslive.gr, ο 17χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του με μπουνιές και γροθιές, ενώ εκτόξευε εναντίον της βρισιές και κατάρες. «Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της είπε μεταξύ των άλλων πριν της επιτεθεί. Στη συνέχεια, η γυναίκα πήγε αιμόφυρτη στην Αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του γιου της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

grevena
Σπήλαιο των Γρεβενών: Το απόρθητο κάστρο που δεν πάτησε ποτέ Τούρκος
Εκτός από τη μεγαλειώδη πέτρινη μορφή του Δία στην κορυφή, ο Όρλιακας φημίζεται για τα μανιτάρια και το φυσικό του κάλλος
Σπήλαιο των Γρεβενών: Το απόρθητο κάστρο που δεν πάτησε ποτέ Τούρκος