Κοινωνία 0

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν μαθητές που βουτούσαν από τη γέφυρα του Ευρίπου

Γέφυρα του Ευρίπου
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνελήφθησαν και οι κηδεμόνες των μαθητών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Συνελήφθησαν δύο μαθητές που επιχειρούσαν βουτιές από τα μεταλλικά κιγκλιδώματα στη συρταρωτή γέφυρα του Ευρίπου, στη Χαλκίδα, το μεσημέρι της Τρίτης.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας και προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, τους συνέλαβαν για παράβαση της διατάραξης της ασφάλειας της συγκοινωνίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Οι ανήλικοι διέτρεχαν κίνδυνο είτε να παρασυρθούν από διερχόμενα οχήματα, είτε να τραυματισθούν από τις βουτιές στο στενό.

Επιπλέον από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των παιδιών, ηλικίας 53 και 50 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία