Θρίλερ με το θάνατο γυναίκας στου Γκύζη
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για ένα περίεργο περιστατικό με τον θάνατο μίας 63χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, σε εγκαταλελειμμένη οικία, επί της οδού Τσοπανάκου 8, στου Γκύζη.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου μιας 63χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στου Γκύζη. Το άψυχο σώμα της βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Είχε προβλήματα υγείας, είπαν οι γείτονες, που περιέγραψαν τον σύντροφό της ως άνθρωπο που έπινε και τσακωνόταν, αλλά όχι με εκείνη. 

Σε ένα ισόγειο στην περιοχή του Γκύζη, στην οδό Τσοπανάκου, έμενε η 63χρονη γυναίκα με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ο άνδρας ήταν εκείνος που κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται για να δώσει κατάθεση στις αρχές.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα και με μώλωπες στο σώμα της. Τη βρήκαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν έφτασαν στο ισόγειο σπίτι στου Γκύζη.

Το γεγονός πως ο άνδρας δεν περίμενε το ΕΚΑΒ προκάλεσε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.

Σοκαρισμένοι από την είδηση πως η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή είναι οι γείτονές της. Η γυναίκα, είπε κάτοικος που τη γνώριζε τα τελευταία 10 χρόνια, είχε προβλήματα υγείας κι εκείνος της πήγαινε κάποιες φορές φαγητό.

Κανείς στη γειτονιά, δεν άκουσε φασαρία και όσοι ήξεραν το ζευγάρι μιλούν για δυο πολύ καλούς ανθρώπους. Ο σύντροφος της 63χρονης μάζευε σίδερα για να ζήσουν, κάποιες φορές μπορεί να τον είχαν ακούσει να μαλώνει με φίλους του αλλά ποτέ με τη σύντροφό του, είπαν.

Από την Ασφάλεια θα δοθεί εντολή για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην 63χρονη ώστε να διαπιστωθεί αν οι μώλωπες που έχει είναι συμβατοί με πτώση ή παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από την γειτονιά και αναζητείται ο σύζυγός της για να εξεταστεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα