Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Είχαν κάνει αίτηση για διαζύγιο – Ό,τι έγινε το πήραν μαζί τους»
Τι λέει για τη σχέση του ζευγαριού ο αδερφός του συζυγοκτόνου

Για τη νέα γυναικοκτονία στη Δράμα και τη σχέση του ζευγαριού μίλησε ο αδελφός του συζυγοκτόνου, κ. Δημοσθένης, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και ότι την περασμένη Πέμπτη μάλιστα, έκαναν αίτηση για συναινετικό διαζύγιο.

Όπως είπε ο αδερφός του δράστη της γυναικοκτονίας και αυτόχειρα μιλώντας στο Open το πώς και το γιατί έφτασε στην απεχθή πράξη δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς.

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, πήγαν στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κορίτσια και τρία εγγόνια. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και τρία χρόνια ήταν σε διάσταση και έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα» είπε ο κ. Δημοσθένης.

«Έκαναν τα χαρτιά για κοινή συναινέσει διαζύγιο»

Ο κ. Δημοσθένης αδυνατεί να καταλάβει «τι έγινε τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς και πώς έφτασαν εκεί, δεν ξέρει κανείς».

«Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαν μαζί και υπέβαλαν αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και αποζημίωση 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα» αναφέρει ο αδερφός του συζυγοκτόνου δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τραγικό έγκλημα, καθώς μαρτυρίες από το περιβάλλον της 59χρονης ανέφεραν ότι δεν ήθελε να της δώσει το διαζύγιο και εξέφραζαν φόβους ότι μπορεί και να της έκανε κακό.

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Από εκείνη τη μέρα που μου είπε για το διαζύγιο, δεν ξαναμιλήσαμε. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ» συνεχίζει ο αδερφός του δράστη.

«Εκείνο που θέλω να πω ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…» είπε κλείνοντας και έκανε έκκληση να προστατευτούν τα εγγόνια των νεκρών. «Ένα παιδί 12 χρονών να βλέπει τον παππού και τη γιαγιά έτσι είναι πολύ σκληρό» είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;