Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Οι κλειστοί δρόμοι σήμερα Κυριακή, τα έκτακτα δρομολόγια του Μετρό και οι αλλαγές στο Τραμ

Κοινωνία 0

Κρήτη: 58χρονος τουρίστας μέθυσε και η γυναίκα του τον έκλεψε και τον παράτησε στο νησί

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μετά από έρευνες των αστυνομικών του ΑΤ Αερολιμένα διαπιστώθηκε πως, πίσω από την κλοπή βρισκόταν η σύντροφος του 58χρονου τουρίστα

Ένας 58χρονος Φιλανδός τουρίστας βρέθηκε μεθυσμένος, μόνος και άφραγκος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου έκανε διακοπές. Δεν θυμόταν ούτε το ξενοδοχείο που διέμενε, ούτε τι του συνέβη, ούτε ποιος άλλος ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τουρίστας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, σε κατάσταση μέθης και κατήγγειλε πως έχασε το κινητό του και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Ο ίδιος, είχε καταναλώσει τέτοια ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μη θυμάται που βρίσκονταν τα πράγματα του. Ωστόσο, μετά από έρευνες των αστυνομικών του ΑΤ Αερολιμένα διαπιστώθηκε πως, πίσω από την κλοπή βρισκόταν η σύντροφος του 58χρονου τουρίστα.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν πως το ζευγάρι τσακώθηκε στον αερολιμένα των Χανίων ενώ ετοιμαζόντουσαν για να αναχωρήσουν από το νησί και η σύντροφός του τον παράτησε και έφυγε μόνη της, παίρνοντας μαζί της τα χρήματα και το κινητό του 58χρονου τουρίστα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία