Απαράδεκτο και τρομοκρατικό! Καθυστέρησαν 12 ημέρες να πληρώσουν το ρεύμα και… τους το έκοψαν!
«Δώδεκα ημέρες καθυστέρησης της αποπληρωμής ενός λογαριασμού ύψους 389€ ήταν αρκετές, ώστε να μείνουμε δίχως ηλεκτροδότηση».

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μία οικογένεια στην Αθήνα, η οποία ξύπνησε χωρίς ρεύμα. Ο λόγος, όπως καταγγέλλουν, είναι ότι καθυστέρησαν να καταβάλλουν στον πάροχό τους το ποσό του λογαριασμού. «Μας έβαλαν στη… μαύρη λίστα, χωρίς μάλιστα να χρωστάμε χρήματα», μεταφέρουν στον Κώστα Κεχαγιά του GRTimes.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει στο GRTimes ο Χάρης Ξανθόπουλος, «δώδεκα ημέρες καθυστέρησης της αποπληρωμής ενός λογαριασμού ύψους 389€ ήταν αρκετές, ώστε να μείνουμε δίχως ηλεκτροδότηση».

Όπως ακόμη λέει, «χωρίς να μας έχει έρθει καμία απολύτως προειδοποίηση νωρίτερα, ξυπνήσαμε και δεν είχαμε ρεύμα. Κάλεσα τη ΔΕΗ προκειμένου να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί στην αρχή, νόμιζα ότι επρόκειτο για βλάβη του δικτύου. Ωστόσο, μου απάντησαν ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας…».

Σύμφωνα με τον κ. Ξανθόπουλο, το ρεύμα κόπηκε στις 30/5. «Είναι απαράδεκτο και τρομοκρατικό», όπως λέει σχετικά, «να κόβεται το ρεύμα μία ημέρα πριν την καταβολή των μισθών».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη δικαιολογία που άκουσε όταν ζήτησε να μάθει τον λόγο για τον οποίο έμεινε χωρίς ρεύμα, ο κ. Ξανθόπουλος σημειώνει ότι «μου είπαν πως είμαι σε μία… μαύρη λίστα. Κι όταν ρώτησα “πώς βρέθηκα εκεί”, μου απάντησαν πως καθυστερώ συστηματικά να αποπληρώσω τους λογαριασμούς μου».

Όπως ωστόσο αναφέρει, μόνο μία ήταν η φορά κατά την οποία αναγκάστηκε να καθυστερήσει να αποπληρώσει λογαριασμό ρεύματος. «Πάντοτε πληρώνουμε το ποσό, απλώς υπάρχουν μήνες που δεν έχει καταβληθεί ακόμη ο μισθός μας. Είναι δηλαδή θέμα χρόνου».

Τελικά, το ρεύμα… επέστρεψε στο σπίτι του κ. Ξανθόπουλου. Όλο αυτό, ωστόσο, του κόστισε 25€ και ψυχική ταλαιπωρία. «Σήμερα, κι αφού αναγκάστηκα χθες να δανειστώ χρήματα και να τα επιστρέψω τώρα που έχω πληρωθεί, μου έστειλαν ένα SMS στο κινητό, για τη… διευκόλυνσή μου», όπως καταλήγει..

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα