Μυτιλήνη: Μαθητική «εικονική επιχείρηση» για υλικά συσκευασίας από φλούδες εσπεριδοειδών
H μαθητική ομάδα, αξιοποιώντας τις γνώσεις τους για μεταποίηση των οικιακών απορριμμάτων, με έμφαση στην μεταποίηση των φλουδών εσπεριδοειδών, επιχειρεί να εξελιχθεί επαγγελματικά

Με μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή οικολογική ιδέα, το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Μυτιλήνης βρέθηκε ανάμεσα στα 10 σχολεία που προκρίθηκαν στον πανελλαδικό διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Καλύτερης Εικονικής Επιχείρησης 2022» και συμμετέχουν στον τελικό διαγωνισμό.

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης, συντάχθηκε από μαθητική ομάδα της Α’ Λυκείου και αφορά τη δημιουργία πρότυπης μονάδας παραγωγής και ανάπτυξης λειτουργικών και καινοτόμων βιοαποικοδομήσιμων προϊόντων με την επωνυμία BioVItems. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, η μαθητική ομάδα, έχοντας τόσο την τεχνογνωσία, όσο και την επάρκεια σε πρώτες ύλες, αξιοποιώντας τις γνώσεις τους για μεταποίηση των οικιακών απορριμμάτων, με έμφαση στην μεταποίηση των φλουδών εσπεριδοειδών, επιχειρεί να εξελιχθεί επαγγελματικά.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στον τομέα των λειτουργικών και καινοτόμων βιοαποικοδομήσιμων υλικών, πέραν της παραγωγής και εμπορίας συμβατικών προϊόντων.

Το υλικό της μαθητικής επιχειρηματικής ιδέας είναι έτοιμο προς ανάρτηση στο περίπτερο του Σχολείου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 13 Μαΐου!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα