Γρηγόρης Λέων: Συγκλονιστικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών κοριτσιών
Ο κ. Λέων είπε ότι η έρευνα θα φέρει εξελίξεις και για άλλα πρόσωπα

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Λέοντα που έχει αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει όλη την χώρα, τα στοιχεία και στον θάνατο της Ίριδας δείχνουν ασφυκτικό θάνατο, δεδομένο που προκαλεί νέα ερωτηματικά και για τον θάνατο της Μαλένας

Σε εκπομπή καναλιού της Κρήτης ο κ. Λέων τόνισε πως δέχεται απειλές για την ζωή του, ωστόσο για τον ίδιο αυτό που έχει σημασία είναι να εκφράζει την ιατροδικαστική του άποψη ανεπηρέαστα.

Ως προς τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, τόνισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατος της Ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Στην Ίριδα τα ευρήματα που έχει στους πνεύμονες και τον εγκέφαλο είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου».

Για τον θάνατο της Μαλένας και εδώ σύμφωνα με τον κ. Λέων, υπάρχουν καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις, υπάρχει όμως το δεδομένο του ασφυκτικού θανάτου. Μάλιστα στο ερώτημα αν υπάρχουν συνεργοί ο κ. Λέων είπε ότι η έρευνα θα φέρει εξελίξεις και για άλλα πρόσωπα, τονίζοντας ότι μιλάμε για μια υπόθεση πρωτόγνωρη στα δικαστικά χρονικά της χώρας.

Σχετικά με όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη για τον θάνατο της Ίριδας, ότι δηλαδή μόλις έφτασε στο σπίτι είδε την Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ στο βρέφος και ότι το πόδι του ήταν παγωμένο, ο κ. Λέων δήλωσε: «Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι φτάνει ό πατέρας σε μία στιγμή που επιβεβαιωμένα είναι νεκρό το παιδί. Υπάρχουν δύο άτομα στο σπίτι, δεν δήλωσαν την παρουσία κανενός άλλου. Ότι συνέβη στο παιδί οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουν».

Αναφορικά με τις έρευνες για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας ο κ. Λέων εκτιμά ότι  εργαστήριο στο νησί «μπορεί να συμβάλει σε μια τέτοια υπόθεση που έχει να κάνει και με μακροχρόνια χρήση ουσιών. Ουσιαστικά έχει λυθεί το θέμα της αιτίας θανάτου του 9χρονου κοριτσιού, καθώς φαίνεται να πρόκειται για τη χρήση κάποιας ουσίας. Αυτό λοιπόν το εύρημα, για να μπορέσουμε να το πάμε και πίσω στον χρόνο, δηλαδή για να μπορέσουμε να δούμε τι έχει γίνει και αν υπήρξαν και προηγούμενες αντίστοιχες προσπάθειες με φαρμακευτικές ουσίες, η μόνη μέθοδος είναι αυτή της ανάλυσης των τριχών. Και το πλέον αξιόπιστο εργαστήριο στην Ελλάδα για αυτή την περίπτωση είναι ακριβώς αυτό που υπάρχει στην Κρήτη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυναικοκτονίες
Σοκάρουν οι συγγενείς της 40χρονης στο Μενίδι: «Όταν ήταν έγκυος, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε κουβά με χλωρίνη»
«Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά»
Σοκάρουν οι συγγενείς της 40χρονης στο Μενίδι: «Όταν ήταν έγκυος, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε κουβά με χλωρίνη»