Ρούλα Πισπιρίγκου
© Intime p.a.
Σε συναγερμό οι αρχές για την ασφάλειά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Οι συγκεκριμένες φυλακές επιλέχθηκαν για να βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον, καθώς οι κρατούμενες από τις φυλακές Ελαιώνα είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί. Επίσης, η υπόθεση των τριών παιδιών είναι ακόμα υπό διερεύνηση και η κατηγορούμενη πρέπει να είναι διαρκώς στην διάθεση των αρχών για συμπληρωματικές καταθέσεις αν χρειαστεί.

Η 33χρονη έφτασε στις φυλακές υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί να απειλεί να τη λιντσάρει.

Οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της

Η 33χρονη φέρεται να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο στο κελί της.

Υπάρχει ένταση στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς φαίνεται ότι η 33χρονη προσπαθεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μεταδίδει ο Alpha, ο εισαγγελέας θα μεταβεί στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την ίδια για την ασφάλειά της.

Το κελί

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το κελί είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mouseio-proslipseis.jpg
Μουσείο Ακρόπολης: Δωρεάν είσοδος για όλους – Πότε και πώς θα μπείτε χωρίς εισιτήριο
Μουσείο Ακρόπολης: Ποια ημέρα του Σεπτεμβρίου και ποιες ώρες θα είναι δωρεάν η είσοδος
Μουσείο Ακρόπολης: Δωρεάν είσοδος για όλους – Πότε και πώς θα μπείτε χωρίς εισιτήριο
agiasmos.jpg
ΟΟΣΑ: Τα κενά φέρνουν λιγότερες ώρες μαθημάτων και διπλάσιες διακοπές για τους μαθητές στην Ελλάδα
Η ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ «Education at a Glance 2025» δείχνει ότι οι Έλληνες μαθητές έχουν το μικρότερο αριθμό ωρών μαθημάτων και το μεγαλύτερο χρόνο...
ΟΟΣΑ: Τα κενά φέρνουν λιγότερες ώρες μαθημάτων και διπλάσιες διακοπές για τους μαθητές στην Ελλάδα