roula pispirigkou metagogi karidalos
INTIME /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Θα προαυλίζεται μόνη της συγκεκριμένες ώρες για λόγους ασφαλείας - Ιατροδικαστής Λέων: Υπάρχουν στοιχεία και για τα δύο άλλα παιδιά της

Με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση λίγο μετά τις 08:30 ξεκίνησε η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα από ανακρίτρια και εισαγγελέα μετά την πολύωρη απολογία για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Η κατηγορούμενη για τις επόμενες 48 ώρες θα παραμείνει σε απομόνωση ώστε να γίνουν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε ειδικό κελί στην ΣΤ’ Πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Πρόκειται για το ένα από τα δύο κελιά που έχουν διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. Παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται συγκεκριμένες ώρες, μόνη της για λόγους ασφαλείας. 

Γενικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της κράτησής της, μπαίνει σε ειδικό καθεστώς προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια και ακραίες καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα, αφού το κλίμα για εκείνη είναι εκρηκτικό και αναμένεται να πυροδοτηθεί ακόμη περισσότερο μόλις περάσει το κατώφλι των φυλακών.

Σε ιατρικό λάθος αποδίδει την κεταμίνη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι η ύπαρξη της θανατηφόρας ουσίας  (κεταμίνη) στον οργανισμό της Τζωρτζίνας οφείλεται σε «ιατρικό λάθος» ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν την προσωρινή κράτησή της καθώς την έκριναν ως επικίνδυνη να διαπράξει νέα κακουργήματα.

Ιατροδικαστής Λέων: Υπάρχουν στοιχεία και για τα δύο άλλα παιδιά της 

«Μιλάμε προφανώς για εγκληματική ενέργεια» ξεκαθάρισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, ενώ μίλησε για πληθώρα στοιχείων που αποδεικνύουν ότι ο θάνατος της Μαλένας και της Ιριδας, προήλθε από ασφυξία.

«Στο πρώτο παιδί (στη μικρή Μαλένα) είχαν γίνει οι τοξικολογικές εξετάσεις με την ίδια μεθοδολογία όπως στην Τζωρτζίνα και ήταν καθαρές», είπε ο Γρηγόρης Λέων αποκλείοντας να χορηγήθηκε κάποια ουσία στα δύο κορίτσια όπως έγινε στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εξωγενή παράγοντα, ο οποίος είναι ο ασφυκτικός θάνατος. «Για την Ίριδα, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία, όπως το πανάκι με το αίμα, όπως και τραύματα εντός της στοματικής κοιλότητας», εξήγησε, ενώ για τη  Μαλένα, το πρώτο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του το 2019, αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποια τραύματα που έχουν καταγραφεί και είναι οι εκδορές που πιθανώς να δημιουργήθηκαν πάνω στην αντίσταση του παιδιού. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kataskinoseis.jpg
Έρευνα: Mε λιγότερα συναισθηματικά προβλήματα τα παιδιά που ζουν κοντά σε χώρους πρασίνου
Η συσχέτιση παρέμεινε ακόμα και όταν οι ερευνητές συνυπολόγισαν το φύλο του παιδιού, την εκπαίδευση των γονέων, την ηλικία τους κατά τη γέννηση και...
Έρευνα: Mε λιγότερα συναισθηματικά προβλήματα τα παιδιά που ζουν κοντά σε χώρους πρασίνου
Εικοσιφοίνισσα
Πάσχα στην Εικοσιφοίνισσα, στις Παναγίες της Ξάνθης και στην μονή του Αγίου Αρσενίου

Το ανοιξιάτικο αεράκι μυρίζει ρίγανη και πεύκο καθώς το αυτοκίνητο διασχίζει ένα...

Πάσχα στην Εικοσιφοίνισσα, στις Παναγίες της Ξάνθης και στην μονή του Αγίου Αρσενίου