synavlia eirinis propylaia
«Η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί», σημειώνουν οι διοργανωτές

Απάντηση στα σχόλια χρηστών των social media «που ενοχλήθηκαν» για τη συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια, την Τρίτη, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία δίνουν οι διοργανωτές του event.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί».

Όπως παράλληλα υπογραμμίζουν οι διοργανωτές, «η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών της φιλειρηνικής συναυλίας ειρήνης στις 29/3 στα Προπύλαια:

Με μεγάλη έκπληξη και με μια δόση απορίας και σχετικής πικρίας παρακολουθούμε εδώ και μία ημέρα να εκτυλίσσεται μία, εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους. 

Προφανώς η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”.

Με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με το οποίο καλούμε στην συναυλία Ειρήνης θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια μας, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενάντια σε κακεντρεχείς συκοφαντικές επιθέσεις.

synavlia eirinis propylaia

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση ALCO: Καταρρέει η ΝΔ στο 23,3% – Δεν κερδίζει η αντιπολίτευση, στο 21,5% οι αναποφάσιστοι
Ιστορικό χαμηλό για το κυβερνών κόμμα από το 2019 – Σε υψηλά δεκαετίας η αβεβαιότητα των ψηφοφόρων – Το 83% «βλέπει» κρίση θεσμών.
Δημοσκόπηση ALCO: Καταρρέει η ΝΔ στο 23,3% – Δεν κερδίζει η αντιπολίτευση, στο 21,5% οι αναποφάσιστοι
sinigoros-tou-politi.jpg
Συνήγορος του Πολίτη: Καμπανάκι για τις ελλείψεις στην παράλληλη στήριξη και τα τμήματα ένταξης στα σχολεία
Η νέα Ειδική Έκθεση 2024 αποκαλύπτει συνεχιζόμενα προβλήματα στη φοίτηση μαθητών με αναπηρίες – Καθυστερήσεις, άνιση στήριξη και ελλείψεις στη...
Συνήγορος του Πολίτη: Καμπανάκι για τις ελλείψεις στην παράλληλη στήριξη και τα τμήματα ένταξης στα σχολεία
σκύλος echo
Σκότωσαν τον Echo, τον Σκύλο που έδρασε σε έρευνες για Τέμπη και Δολοφονίες
Δηλητηριασμένος βρέθηκε ο εκπαιδευμένος σκύλος που συμμετείχε σε κρίσιμες αποστολές – Έρχονται αποκαλύψεις για τα αίτια του θανάτου του
Σκότωσαν τον Echo, τον Σκύλο που έδρασε σε έρευνες για Τέμπη και Δολοφονίες