synavlia eirinis propylaia
«Η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί», σημειώνουν οι διοργανωτές

Απάντηση στα σχόλια χρηστών των social media «που ενοχλήθηκαν» για τη συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια, την Τρίτη, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία δίνουν οι διοργανωτές του event.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί».

Όπως παράλληλα υπογραμμίζουν οι διοργανωτές, «η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών της φιλειρηνικής συναυλίας ειρήνης στις 29/3 στα Προπύλαια:

Με μεγάλη έκπληξη και με μια δόση απορίας και σχετικής πικρίας παρακολουθούμε εδώ και μία ημέρα να εκτυλίσσεται μία, εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους. 

Προφανώς η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”.

Με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με το οποίο καλούμε στην συναυλία Ειρήνης θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια μας, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενάντια σε κακεντρεχείς συκοφαντικές επιθέσεις.

synavlia eirinis propylaia

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eksetaseis
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία
Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής...
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Ορισμός Εξεταστικού Κέντρου για την εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία