Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 15 ετών σε 33χρονο ψυκτικό για τον φόνο πελάτισσάς του
Κάθειρξη 15 ετών επιβλήθηκε σε 33χρονο ψυκτικό για τον φόνο πελάτισσάς του στη Θεσσαλονίκη το 2019

Την ποινή της 15ετούς κάθειρξης, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Θεσσαλονίκης στον 33χρονο ψυκτικό που σκότωσε με σφυρί 63χρονη πελάτισσά του, τον Ιούνιο του 2019, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς για τη συντήρηση του κλιματιστικού της.

Το Δικαστήριο επιβεβαίωσε ουσιαστικά την πρωτόδικη απόφαση κατά της οποίας είχε ασκηθεί έφεση από εισαγγελέα, θεωρώντας ότι κακώς τού χορηγήθηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Δικαστές και ένορκοι του ΜΟΕ, όμως ομόφωνα έκριναν ότι θα πρέπει να τού χορηγηθεί, ενώ σχετική πρόταση περί χορήγησης ελαφρυντικής περίστασης διατύπωσε και ο εισαγγελέας της έδρας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός ψυκτικός, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, αρνήθηκε να προβεί σε κάποια πρόσθετη εργασία που τού είχε ζήτησε η 63χρονη, γεγονός που φαίνεται να τη δυσαρέστησε. Ακολούθησε διαπληκτισμός με εκατέρωθεν σπρωξίματα στον διάδρομο του διαμερίσματος, ενώ, στη συνέχεια, όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, ο 33χρονος άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του και χτύπησε την άτυχη γυναίκα πολλές φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

«Θόλωσα όταν έβρισε τη μητέρα μου», είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ισχυρισμό που είχε προβάλει και στο προηγούμενο δικαστήριο.

Μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές Πατρών για την έκτιση της ποινής του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Όλγα Δάλλα - Ζωή Κωνσταντοπούλου
Βολές Δάλλα κατά Κωνσταντοπούλου: «Με έβγαλαν για να βάλουν τον Μπιμπίλα – Η κοινωνία δεν τρώει κουτόχορτο»
Η Όλγα Δάλλα, που κόπηκε από βουλευτής από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για χάρη του Μπιμπίλα...επιστρέφει δριμύτερη
Βολές Δάλλα κατά Κωνσταντοπούλου: «Με έβγαλαν για να βάλουν τον Μπιμπίλα – Η κοινωνία δεν τρώει κουτόχορτο»
τεμπη
Τέμπη: Συγκλονιστικό ηχητικό από τη νύχτα του δυστυχήματος – «Κάντε κάτι, σας παρακαλώ»
Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση των τρένων
Τέμπη: Συγκλονιστικό ηχητικό από τη νύχτα του δυστυχήματος – «Κάντε κάτι, σας παρακαλώ»
PAIDEIAS
Υπουργείο Παιδείας: Σε απευθείας μετάδοση η κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία του 2025-2026
Απευθείας μετάδοση της κλήρωσης για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών σε Πειραματικά Σχολεία για το 2025-2026
Υπουργείο Παιδείας: Σε απευθείας μετάδοση η κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία του 2025-2026