dolofonia alki
© Intime p.a. | ΙΝΤΙΜΕ
Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου στο αυτόφωρο για τον σουγιά - Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη

Αναβολή για την υπόθεση του σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ζήτησε από το αυτόφωρο ο 22χρονος, που αποτέλεσε τον 12ο συλληφθέντα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη. 

Να σημειωθεί πως η σημερινή δίκη δεν αφορούσε την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη αλλά ξεχωριστή δικογραφία που δημιουργήθηκε εναντίον του για παράνομη οπλοκατοχή, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας σουγιάς. Ο σουγιάς κατασχέθηκε και απεστάλη για εργαστηριακή εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο κατηγορούμενος επρόκειτο να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά την απολογία του στην υπόθεση δολοφονίας, πήρε προθεσμία για την Πέμπτη, από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης,

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους δράστες οι φίλοι του Άλκη

Στο μεταξύ, στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος των γονιών του 19χρονου Άλκη. Ο ποινικολόγος, όπως δήλωσε, ενημερώθηκε από την 7η ανακρίτρια για τις ανακριτικές πράξεις στις οποίες προέβη ή ζήτησε να γίνουν και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξει διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων από την παρέα του Άλκη, τους δύο φίλους του, που τραυματίστηκαν και τους άλλους δύο που πρόλαβαν και ξέφυγαν.

Αυτό αποφασίστηκε να γίνει προκειμένου, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα, όπως η λήψη DNA, να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής καθενός στο έγκλημα.

Η διαδικασία αναμένεται να διεξαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, η ανακρίτρια, σύμφωνα με τον Αλ. Κούγια, έχει ήδη δρομολογήσει τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των κατηγορουμένων για να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το φονικό, ενώ ο ποινικολόγος θα ζητήσει να ελεγχθούν οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εξετάσεις 9.jpg
Προαγωγικές - απολυτήριες εξετάσεις Λυκείου: Πώς θα γίνει η κλήρωση από την Τράπεζα Θεμάτων - Εγκύκλιος
Την ημέρα κάθε προγραμματισμένης εξέτασης ο/η Διευθυντής/-ντρια και ο/η οικείος/-α ή οι οικείοι/-ες διδάσκοντες/-ουσες, κληρώνουν άπαξ από την...
Προαγωγικές - απολυτήριες εξετάσεις Λυκείου: Πώς θα γίνει η κλήρωση από την Τράπεζα Θεμάτων - Εγκύκλιος