ektakto
Για τον συγκεκριμένο ειχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» Γιάννης Κουμαρόπουλος αποκαλώντας τον με το όνομα «Ντίνος».

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε και παραδόθηκε και ο 12ος άντρας που αναζητούσαν οι αρχές για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Για τον συγκεκριμένο ειχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» Γιάννης Κουμαρόπουλος αποκαλώντας τον με το όνομα «Ντίνος».

Ο εντοπισμός του 12ου ατόμου θεωρούνταν εξαιρετικά σημαντικός από τις Αρχές, καθώς στο όχημά του επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Περισσότερα σε λίγο…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astynomia_peripoliko.jpg
Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε δύο γυναίκες που διακινούσαν ναρκωτικά δίπλα σε σχολείο
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Άνω Λιόσια αποκάλυψε «ορμητήριο» διακίνησης κοκαΐνης σε απόσταση αναπνοής από σχολικό συγκρότημα
Άνω Λιόσια: Χειροπέδες σε δύο γυναίκες που διακινούσαν ναρκωτικά δίπλα σε σχολείο