Bullying σε 14χρονη με αυτισμό: «Την έβριζαν, την έφτυναν και τη χτυπούσαν»
Η 14χρονη έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όταν συμμαθήτρια της την παγίδεψε με φωτογραφίες που μόνταρε με πορνογραφικό υλικό

Η Κατερίνα Φωτιάδου, μητέρα μιας 14χρονης κοπέλας με αυτισμό, μίλησε για το bullying που δέχθηκε το παιδί της σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, όταν παγιδεύτηκε από συμμαθήτρια της.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν το κορίτσι γνωρίστηκε με μια συμμαθήτρια της και την πρώτη μέρα μετά τον αγιασμό την έπεισε να πάνε στο πάρκο και να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, η 13χρονη συμμαθήτρια χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για να ανοίξει λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες της 12χρονης και κολλώντας από κάτω γυμνά κορμιά άλλων κοριτσιών.

Έπειτα, μέσα από αυτά τα ψεύτικα προφίλ, άρχισε να στέλνει τις φωτογραφίες στους συμμαθητές της 12χρονης.

Στο σχολείο επικράτησε αναβρασμός, το θέμα έφτασε στον διευθυντή και μάλιστα όπως καταγγέλλει η μητέρα της 12χρονης, η πρώτη που απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου ήταν η συμμαθήτρια που παγίδεψε το κορίτσι με αυτισμό.

Η μητέρα του κοριτσιού ξέσπασε, λέγοντας ότι το κορίτσι της έπεσε θύμα απίστευτου bullying από τους συμμαθητές της, οι οποίο την έβριζαν, την έφτυναν και την χτυπούσαν, με αποτέλεσμα το κορίτσι να φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντελακ
«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»: Για πρώτη φορά εκτίθεται στην Ελλάδα ο πίνακας του Ντελακρουά
Παρουσιάστηκε ο εμβληματικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά στο Ξενοκράτειο Μουσείο
«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»: Για πρώτη φορά εκτίθεται στην Ελλάδα ο πίνακας του Ντελακρουά
psigeio-kouzina.jpg
Αποζημίωση έως 600€ για καμένες συσκευές από διακοπή ρεύματος – Ποιοι τη δικαιούνται
Ο ΔΕΔΔΗΕ προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία αποζημίωσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα βήματα και οι προθεσμίες
Αποζημίωση έως 600€ για καμένες συσκευές από διακοπή ρεύματος – Ποιοι τη δικαιούνται