Bullying σε 14χρονη με αυτισμό: «Την έβριζαν, την έφτυναν και τη χτυπούσαν»
Η 14χρονη έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όταν συμμαθήτρια της την παγίδεψε με φωτογραφίες που μόνταρε με πορνογραφικό υλικό

Η Κατερίνα Φωτιάδου, μητέρα μιας 14χρονης κοπέλας με αυτισμό, μίλησε για το bullying που δέχθηκε το παιδί της σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, όταν παγιδεύτηκε από συμμαθήτρια της.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν το κορίτσι γνωρίστηκε με μια συμμαθήτρια της και την πρώτη μέρα μετά τον αγιασμό την έπεισε να πάνε στο πάρκο και να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, η 13χρονη συμμαθήτρια χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες για να ανοίξει λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες της 12χρονης και κολλώντας από κάτω γυμνά κορμιά άλλων κοριτσιών.

Έπειτα, μέσα από αυτά τα ψεύτικα προφίλ, άρχισε να στέλνει τις φωτογραφίες στους συμμαθητές της 12χρονης.

Στο σχολείο επικράτησε αναβρασμός, το θέμα έφτασε στον διευθυντή και μάλιστα όπως καταγγέλλει η μητέρα της 12χρονης, η πρώτη που απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου ήταν η συμμαθήτρια που παγίδεψε το κορίτσι με αυτισμό.

Η μητέρα του κοριτσιού ξέσπασε, λέγοντας ότι το κορίτσι της έπεσε θύμα απίστευτου bullying από τους συμμαθητές της, οι οποίο την έβριζαν, την έφτυναν και την χτυπούσαν, με αποτέλεσμα το κορίτσι να φτάσει ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές χούντα
Μαθητικές τιμωρίες τον καιρό της Χούντας: Το μαθητικό ποινολόγιο
Τη σχολική πραγματικότητα τον καιρό της χούντας εικονογραφεί με τον πιο πιστό τρόπο ένα μικρό κιτρινισμένο τετράδιο που έπεσε τυχαία στα χέρια μας.
Μαθητικές τιμωρίες τον καιρό της Χούντας: Το μαθητικό ποινολόγιο