Κοινωνία

Καιρός - Αρναούτογλου: Προσοχή στους ανέμους από αύριο – Θα φτάσουν έως και 10 μποφόρ

Απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι με μεγάλες ταχύτητες από αύριο Τετάρτη (2.2.2022) και χρειάζεται προσοχή κατά την οδήγηση αλλά και την κυκλοφορία μας στους δρόμους

Την προσοχή των πολιτών για τις ριπές των νότιων-νοτιοδυτικών ανέμων που θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, εφιστά με ανάρτησή του ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι με μεγάλες ταχύτητες από αύριο Τετάρτη (2.2.2022) και χρειάζεται προσοχή κατά την οδήγηση αλλά και την κυκλοφορία μας στους δρόμους.

«Προσοχή στην Κρήτη στους κατά τόπους πολύ ενισχυμένους ριπαίους νότιους – νοτιοδυτικούς ανέμους, που ίσως αγγίξουν τα 9 και τοπικά και τα 10 μποφόρ σε θάλασσα και ξηρά και τα 8-9 μποφόρ και στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 2/2», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος και παραθέτει μια σειρά συστάσεων για την οδήγηση στους δρόμους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία