patoulis ant1
Μεγάλη ένταση στον ΑΝΤ1: «Δεν γίνεται να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα»

Ένταση προκλήθηκε στον ΑΝΤ1 ανάμεσα στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και στον Βαγγέλη Περρή. Ο περιφερειάρχης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την στάση της περιφέρειας στην κακοκαιρία και εκείνη την στιγμή υπήρξε έκρηξη από τους παρουσιαστές.

«Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς κλείσαμε τα σχολεία…», ήταν το σχόλιο του Περιφερειάρχη Αττικής που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Βαγγέλη Περρή πρώτα και μετά του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα. Υποφέραμε, δεν είχαμε τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Βγαίνετε για να πάρετε ψήφους

Δεν καταλάβατε τίποτα, τίποτα!  Δεν πήρατε χαμπάρι... Βγήκατε να κάνετε φθηνή πολιτικη», σημείωσε ο Β. Περρής φανερά εκνευρισμένος.

Ο Γ. Πατούλης συνέχισε να παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός, τονίζοντας πως δεν θα σχολιάσει αυτός το τι έγινε στην Αττική οδό, προκαλώντας νέα έκρηξη, αυτή τη φορά του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε το βίντεο

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα