Χρήστος Δάντης: «Σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά»
Έξαλλος ο Δάντης με τις γυναίκες που κατηγόρησαν την 24χρονη που βιάστηκε

Οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη είναι εκατοντάδες, μια από αυτές ήταν και του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη, ο οποίος θέλησε να πάρει δημόσια θέση.

Ξέσπασε ο Χρήστος Δάντης για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Ο Χρήστος Δάντης δεν μάσησε τα λόγια του και ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά 'τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι', 'πληρωνόταν', 'ας πρόσεχε'", τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε μια τέτοια πράξη.

Ακολουθεί ανάρτηση του Χρήστου Δάντη:
«Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ..

Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι.

Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά.

Ντρέπομαι!»

dantis_2.png

Να θυμίσουμε δυο περιπτώσεις που τις τελευταίες μέρες σχολιάστηκαν αρνητικά στα κοινωνικά δίκτυα:

hristidoy.jpg

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Twitter αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει την ευθύνη στο θύμα, αλλιώς victim blaming, βγάζοντας... «λάδι» τους καταγγελλόμενους.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Πάρτυ δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φιλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χριστίδου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

tsimtsili.jpg

Και εκεί που λες πως δεν υπάρχει πιο κάτω ακούς την δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και ντρέπεσαι για λογαριασμό της... 

Πως το είπε ο Χρήστος Δάντης: «Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι. Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά. Ντρέπομαι!»

Κάπως έτσι για τον τρόπο με τον οποίο διάφοροι και διάφορες παρουσιαστές και παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και δημοσιολογούντες τοποθετούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελίες φαίνεται να δρα ένα ολόκληρο κύκλωμα βιαστών.

Να για παράδειγμα η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή  που σήμερα έβγαλε το συμπέρασμα ότι κανονικά αυτά τα δύο -τρία παιδιά που εμπλέκονται στον βιασμό επειδή είναι ωραία και νέα, «δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Δύο- τρία ωραία νέα παιδιά που να σου πω και κάτι; δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά – Αν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν τα προσυπογράφω, δεν τα ξέρω, περιμένουμε τη δικαστική και την αστυνομική έρευνα- που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Φαίνεται την χάλασε την παρουσιάστρια που οι κατηγορούμενοι μπορεί να μην είναι άσχημοι, φτωχοί και αλλοδαποί αλλά ευπαρουσίαστοι, ευκατάστατοι και άτομα της "υψηλής κοινωνίας". Προφανώς σύμφωνα με τη δική της κοσμοθεωρία οι πλούσιοι μπορούν να έχουν όποια γυναίκα θέλουν σε αντίθεση με τους φτωχούς και τους άσχημους που συνήθως βιάζουν, γιατί δεν τους «κάθεται» καμία. 

Εάν είσαι όμορφος και πλούσιος δεν είσαι βιαστής, απλά ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις. Τα εξηγώ καλά κυρά Σταματίνα μου; 

                                                                                                                       Κώστας Νικολάου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αξιολόγηση
Αξιολόγηση: «ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξουν άμεσα απεργία-αποχή»
«Επαναπροκηρύξεις της ΑΑ από ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, συνεχείς προκηρύξεις των στάσεων εργασίας» ζητούν οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε.
Αξιολόγηση: «ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξουν άμεσα απεργία-αποχή»
αυτοκτονία
Η μεγαλύτερη ομαδική αυτοκτονία – Πως 200 άνθρωποι ακολούθησαν στον θάνατο τον ηγέτη τους
Σαν σήμερα, 19 Μαρτίου του 1644, περίπου 200 άνθρωποι, αυτοκτόνησαν ως ένδειξη αφοσίωσης στον αυτοκράτορα Τσόνγκζεν
Η μεγαλύτερη ομαδική αυτοκτονία – Πως 200 άνθρωποι ακολούθησαν στον θάνατο τον ηγέτη τους
pierrakakis
Υπουργείο Παιδείας: Τι θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Τι θα γίνει στα σχολεία στις 4 Απριλίου 2024, σύμφωνα με την Εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που υπογράφει ο ΓΓ Γιάννης Κατσαρός
Υπουργείο Παιδείας: Τι θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια