tasos xiarxo
Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι ο Τάσος Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά του στα social media για νεαρή κοπέλα

Update: Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής αναρτώντας βίντεο στο TikTok

Απειλεί να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση βίντεο και το body shaming σε νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη κινητοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει ποσότητα χαπιών και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες του news24/7.gr αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί το όχημά του, ωστόσο έχουν χαθεί τα ίχνη του. Στο σημείο έχει μεταβεί και το ΕΚΑΒ, καθώς πληροφορίες που ακόμη ελέγχονται, αναφέρουν πως ενδέχεται να βρίσκεται στο πατρικό του σπίτι και να έχει καταναλώσει ποσότητα χαπιών.

Οι πληροφορίες ότι προϋπήρξε καταδίωξη δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής.

Νωρίτερα, η εταιρεία καφέ με την οποία συνεργαζόταν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία, λόγω των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό προέβη σε απαράδεκτο body shaming στα social media, αναρτώντας βίντεο στο οποίο σχολίαζε με άσχημο τρόπο την εμφάνιση κοπέλας που βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί.

Στη συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό ανεβάζει άλλο ένα βίντεο, στο οποίο λέει πως έχει κρυφτεί στην τουαλέτα του μαγαζιού, καθώς η συγκεκριμένη κοπέλα είδε από το Instagram της τα stories του χορευτή.

Πλήθος χρηστών στα social media καταδίκασαν τη συγκεκριμένη ενέργεια, ενώ πολλοί αναρτούν φωτογραφίες με ριγέ μπλούζες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα