ioanna vitrioli diki
Stringer / SOOC
«Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος. Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου», δηλώνει η Ιωάννα Παλαιοσπύρου

Ανακουφισμένη δήλωσε ότι ένιωσε η Ιωάννα Παλαιοσπύρου ακούγοντας την απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο για την Έφη Κακαράντζουλα στην οποία επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή που προβλέπεται για τέτοιου είδους επιθέσεις και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Μια ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Ιωάννα Παλαιοσπύρου εξομολογείται για τα όσα έζησε, την επόμενη ημέρα, αλλά και για τον φόβο, ο οποίος είναι πάντα παρών.

Η Ιωάννα που έπεσε θύμα της άγριας επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε στο Mega επισημαίνοντας ότι έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος για τη ζωή της και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί στους στόχους και τα όνειρά της.

Υπογράμμισε, πάντως, ότι ο φόβος μπορεί να έχει μετριαστεί, αλλά δεν έχει φύγει, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τους συνεργούς της 37χρονης που της επιτέθηκε.

«Πλέον, μου είναι πιο εύκολο να κυκλοφορήσω έξω με τη μάσκα, γιατί με τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, ο κόσμος όταν θα με δει θα με πλησιάσει με αγάπη, με θαυμασμό και θα με κάνει να νιώσω πολύ όμορφα και φυσιολογικά. Απλά ο κόσμος δεν είναι εκπαιδευμένος για κάτι τέτοιο. Όταν βλέπουμε κάποιον διαφορετικό, να μην μας τρομάζει και να τον προσεγγίζουμε με αγάπη και ευαισθησία, γιατί αυτό θα του δώσει δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση να κινείται και ο ίδιος διαφορετικά», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ιωάννα και συνεχίζει:

«Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας. Απλά θα πρέπει να βρω καινούριους τρόπους να κάνω κάποια πράγματα μετά την επίθεση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια